top of page

MUUTOSTARINANIOlen Maria.


Minun elämän polkuni on saanut alkunsa Oulusta, mutta suurimman osan elämääni Rovaniemi on ollut kotikaupunkini.
Viihdyn luonnon läheisyydessä, ja olen Lappin tyttö ja kahden aikuisen lapsen ÄITI.

Löysin oman yrittäjän polkuni, joka luo minuun innostusta, hyvää energiaa. Saan tehdä sitä, mitä arvostan eli auttaa muita löytämään omaan elämäänsä paremman uuden suunnan terapian tai/tai uuden oppimisen kautta. Tiedän kokemuksesta, että opiskelu avaa ovia uusiin maailmoihin, niin omassa sisäisessä todellisuudessa kuin myös työelämässä ja uuden uran alkuun.

Minulla on terveystieteiden maisterin tutkinto (TtM) terveydenhuollon opettajan ko. Olenkin toiminut opettajana 20- vuotta sosiaali- ja terveysalan perustutkinnon parissa sekä minulla on psykologian opettajan pätevyys. Ensimmäinen ammattini oli fysioterapeutti, ja olen aloittanut yrittäjän tieni seksuaaliterapeuttina. Nyt opiskelen parhailaan ratkaisukeskeiseksi lyhytterapeutiksi.

Omaa terapiapolkuani olen kulkenut jo jonkun matkaa. Oma psykoterapia on ollut yksi terapiaopintojen sisällöistä. Kuitenkin haluan sitä matkaa jatkaa vielä tovin. Toisen ihmisen- terapeutin läsnäolo, ja minulle suunnatut kysymykset ja keskustelu ovat mahdollisuuksia kehittyä ihmisenä ja antavat suuntaa mielekkäisiin muutoksiin.

Saattaa kuulostaa, että elämäni on kulkenut tasaisesti ja elämä on kohdellut minua hellin käsin.
Näin kuitenkaan ei ole, mutta minulla on Suomalaista sisua ja yrittämisen halua. Tukenani on ollut monia ihmisiä ja myös ammattiauttajia. Lisäksi minulla on pari todella rakasta ja kullanarvoista ystävää sekä oma pieni perheeni.

Olen käynyt läpi työuupumuksen ja muita isojakin vaikeuksia. Kuitenkin olen läytänyt omat vahvuuteni, ja niiden avulla elän joka päivä kiitollisena, en katkerana. Vanha ja viisas lausahdus - Elä hetkessä - on ohjenuorani ja pelastusrenkaani.
Vahvuuteni on innostus oppimaan uutta, aitous, rehellisyys itseä ja muita kohtaan, humaanisuus ja toimiminen arvojeni mukaan. Osaan olla oma itseni, AITO, herkkä ja ihmis- ja eläinrakas persoona.

Tällä hetkellä tarinani ja polkuni on kulkenut asumaan hetkeksi Turkkiin. Jään odottamaan mitä seuraavat päivät ja viikot tuovat tullessaan. Nyt nautin vielä kovin lämimistä säästä ja valosta, joka Lapin tytölle on luksusta tähän aikaan vuodesta marraskuussa sekä ystävistäni täällä ja paikallisten ihmisten vieraanvaraisuudesta.
 

Olen tehnyt MAKSUTTOMAN oppaan Vagushermon tarina, jossa opit, kuinka voit päästä eroon stressin ylivallasta vaagushermon taijan avulla.25 katselukertaa0 kommenttia
  • Instagram
  • Facebook
bottom of page